Plazhi i Semanit dhe Parku Arkeologjik i Apollonisë janë vetëm dy shembuj: Fieri është një qytet i rëndësishëm i Shqipërisë dhe ndodhet rreth 100 km nga Tirana..

Plazhi i Semanit dhe ai i Darëzezës njihen si zonat ku shumë banorë të … shtrihen në një gjatësi prej afro 10 km vijë bregdetare në Seman. Pozicioni i favorshëm gjeografik i jep Semanit mundësi për zhvillimin e porteve të vogla detare. Deri pas Luftës së Dytë Botërore ne Seman ekzistonte një i tillë.

Rëra e pastër dhe kurative, pishat e buta pranë detit, mikpritje dhe shërbim cilësor. Këto janë disa nga aryet që e kanë kthyer plazhin e Semanit në Fier në një destinacion mjaft të frekuentuar nga pushuesit vëndas dhe të huaj. Ky plazh ka shumë për të orffuar me gjatësi rreth 10 kilometra për këdo që zgjedh të kalojë pushimet në këtë destinacion.

Fier- Muaji gusht ka sjell një rritje të fluksit të pushuesëve në plazhin e Semanit. Qëndrueshmëria e motit dhe ardhja e emigrantëve e popullojnë më tepër vijën bregdetare të Semanit.

Plazhi i Semanit ne Fier

  1. .
  2. .
  3. .

L.

About Author

Leave a Reply

Lascia un commento