Nisuni për të zbuluar Fierin në Shqipëri

Plazhi i Semanit dhe Parku Arkeologjik i Apollonisë janë vetëm dy shembuj: Fieri është një qytet i rëndësishëm i Shqipërisë dhe ndodhet rreth 100 km nga Tirana.. Plazhi i Semanit dhe ai i Darëzezës njihen si zonat ku shumë banorë të … shtrihen në një gjatësi prej afro 10 km vijë bregdetare në Seman. Pozicioni …