Kërkoni nga mbi 2000+ Reklama Aktive në 29+ Kategori Falas

Reklama të veçuara

Vendbanime në Shqipëri

Shtepi me qera në Shqipëri. Guida turistike! Rezervo pushimet verore në vendbanimet më të mira në Shqipëri. Në Rivierën Shqiptare ka shumë vende e plazhe që përbëhen tërësisht nga rëra e bardhë të imët, ujërave të cekëta të ishujve, do te gjeni shtëpi e dhoma me qera, apartamente me pamje nga deti ideale per pushime verore. Deti Jon, plazhet e të cilit duken si një parajsë tropikale për ngjashmërinë e hapësirë e rërës së bardhë me ato të Oqeanit Indian.

5000+
Published Ads
3265+
Registered Users
2000+
Verified Users

Çmimet dhe Paketat tona

Falas

€0 /Per 3 muaj
 • 3 Reklama të rregullta
 • Asnjë reklamë e veçuar
 • Nuk ka reklama kryesore
 • No Ads will be bumped up
 • Mbështetje e kufizuar

Free

€0 /Në muaj
 • 3 Reklama të Rregullta
 • 1 Shpallje e Veçuar
 • 1 Reklama kryesore
 • 1 Ad will be bumped up
 • Mbështetja Themelore

Gold

€0 /Në muaj
 • 5 Reklama të rregullta
 • 2 Reklama të veçuara
 • 3 Reklamat kryesore
 • 3 Ads will be bumped up
 • Mbështetja themelore

Biznesi

€5 /Në muaj
 • Reklama të Rregullta të Pafund
 • 5 Reklama të veçuara
 • 10 Reklama kryesore
 • 15 Ads will be bumped up
 • Mbështetje me përparësi