Tirana është kryeqyteti i Shqipërisë dhe është gjithashtu qyteti më i populluar në Tokën e Shqiponjave.

Showing 1 result

Commercial Property

Divan i palosshëm krevat modern i shtrirë me rrota Divan i palosshëm krevat me pajisje magazinimi

Property Type Other
  • 2 anni ago
  • gcommodiesholdings
  • Tiranë
  • 395 Views
L4,200total price(Fixed)