Shisni lloje të ndryshme të pronës. Gjeni pronën tuaj të preferuar, pronën banesore dhe tregtare, si dhe parcelën dhe tokat me çmimet më të lira.

Showing 1–7 of 7 results

Sold Out
Apartments & Flats

Apartment for Buy

Top
Adress 125/5, Hawkins city, Texas
 • 2 anni ago
 • LudoSHQIP
 • Port Chester, Durrës
 • 310 Views
On Call
Apartments & Flats

Apartment for Rent

Top
Adress 125/5, Hawkins city, Texas
 • 2 anni ago
 • LudoSHQIP
 • Port Chester, Durrës
 • 285 Views
L15,000per month(Negotiable)
Apartments & Flats

Ratherford Ave.

Adress 125/5, Hawkins city, Texas
 • 1 anno ago
 • LudoSHQIP
 • Brooklyn, Durrës
 • 330 Views
L250,000(Fixed)
Apartments & Flats

Apartment for Rent

Top
Adress 125/5, Hawkins city, Texas
 • 2 anni ago
 • LudoSHQIP
 • Port Chester, Durrës
 • 285 Views
L15,000per month(Negotiable)
Sold Out
Apartments & Flats

Apartment for Buy

Top
Adress 125/5, Hawkins city, Texas
 • 2 anni ago
 • LudoSHQIP
 • Port Chester, Durrës
 • 310 Views
On Call
Apartments & Flats

Independent House For Sale

 • 2 anni ago
 • LudoSHQIP
 • Bakersfield, California
 • 180 Views
L250,000(Fixed)